Nyitvatartás: keddtől péntekig 10-16 óráig. Minden hónap első vasárnapján 14-18 óráig.

Fazekas mesterség régen és ma - Előadás és kerámia - alkotó est Németh Nóra fazekassal

2017. szeptember 18.

2017. október 10. 16 óra

Az Intercisa Múzeum szeretettel meghívja Önt és kedves családját a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében megrendezett programjára

„Fazekas mesterség régen és ma”
Előadás és kerámia-alkotó est Németh Nóra fazekassal 

(https://www.facebook.com/Bogrec/)

Időpont: 2017. október 10. 16-20 óra
Helyszín: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 4. II. emeleti előadó terem

A részvétel az előadáson díjtalan, a kézműves alkotóesten a részvétel korlátozott számban és az anyagköltség kifizetésével lehetséges.

Regisztráció és az egyes alkotások ára: http://bogrec.hu/alkotonap-jelentkezes-dunaujvaros/, ezzel kapcsolatos kérdéseiket a info@bogrec.hu címen és a 06 20 937 4119 telefonszámon tehetik fel. A kézműves program 12 éven felülieknek ajánlott.

Németh Nóra 2015 óta foglalkozik kézműves használati tárgyak készítésével kisvállalkozóként. Az este folyamán először egy rövid előadásban fog mesélni kézműves alkotóként bejárt útjáról, a hagyományos magyar fazekas mesterséghez való viszonyáról és egy mai kézműves kisvállalkozás titkairól és praktikáiról. Ezután az érdeklődők bele is kóstolhatnak a mesterség fortélyaiba: saját mintáikkal díszíthetik ki az előre kiválasztott, előkészített alkotásokat. A megközelítőleg két órás program után fondű-készítés és kötetlen beszélgetés zárja az estet. A délután folyamán lehetőség lesz vásárolni is a fazekas-termékekből.

Bővebb tájékoztatás kérhető:
tel: 06-25/411-315, 06- 25/408-970
e-mail: intercisamuz@gmail.com
web: www.intercisamuzeum.hu
facebook: Intercisa Múzeum

Támogatók: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Múzeumok Őszi Fesztiválja, D-online, InfoDunaújváros, Dunaújvárosi Hírlap, D+TV,  Szuperinfó, Rádió24, ArtKalauz, museum.hu